Ukrepi Mestne občine Celje v zvezi s koronavirusom

12. 03. 2020 10:14

Zaradi širjenja okužb z novim koronavirusom Mestna občina Celje s 13. marcem zapira mestno blagajno in glavno pisarno. Od jutri, 13. 3. 2020, naprej tudi ne bo uradnih ur v občinski upravi Mestne občine Celje, dogodki v Narodnem domu so odpovedani. Vsi ukrepi veljajo do nadaljnjega.

“Glede na ukrepe, ki jih je sprejela država, smo se tudi na Mestni občini Celje odločili, da bomo naredili vse, kar v tem trenutku lahko, da zaščitimo občane in zaposlene. Občinska uprava Mestne občine Celje je še naprej dosegljiva po telefonu in elektronski pošti.

Celjanke in Celjane, zlasti starejše in druge rizične skupine, pozivamo, naj odložijo vse nenujne opravke, naj pazijo nase in na svoje najbližje. Pomembno je tudi, da poskušamo ostati mirni in da dosledno upoštevamo navodila in priporočila pristojnih institucij glede higiene. O tem na primeren način poučimo tudi najmlajše. Pomagajmo drug drugemu in ostanimo pozitivni. Vsak posameznik lahko naredi veliko za svoje zdravje in za zdravje svoje družine.
O nadaljnjih ukrepih bomo sproti obveščali.”

Vse informacije o koronavirusu so zbrane v seriji prispevkov TUKAJ (klik!)

Izjava za javnost Mestne občine Celje:

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,987 seconds.