Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: fizioterapevt, inšpektor, pravnik državnega odvetništva, …

19. 01. 2022 19:02

Na območju Celja z okolico, ter Kozjanskega in Obsotelja je za iskalce zaposlitve še vedno na voljo več kot 500 delovnih mest.

Izbira je pestra, preverite katera delovna mesta so na voljo:

 

Izpostavljamo:

Thermana Laško za polni delovni čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, zaposli kuharja, slaščičarja in natakarja. Čas za prijavo je do 2.2.2022.

Splošna bolnišnica Celje zaposli več diplomiranih medicinskih sester na negovalnih enotah oddelkov: žilne kirurgije, ortopedije, ter drugih oddelkov v bolnišnici. Na negovalnih oddelkih zaposlijo tudi srednje medicinske sestre. Zaposlijo tudi bolničarja v urgentni in operativni dejavnosti. V kuhinji pa zaposlijo dietnega kuharja in pomočnika dietnega kuharja. Če pa iščete službo v pisarni, imajo odprto delovno mesto pisarniškega referenta in strokovnega direktorja bolnišnice. Vsa razpisana delovna mesta, njihov podrobnejši opis in rok za prijavo najdete tukaj.

Projektos d.o.o., ki se ukvarja s kurirsko službo nudi delo 10 voznikom na območju Celja, Žalca, Šentjurja, Štor, Dramelj in Vojnika.

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni. Čas za prijavo je do 31.1.2022

Kavarna Tržnica, iz Šentjurja pri Celju, išče dodatno pomoč pri strežbi. Delo poteka po dogovoru, možne pa so različne oblike zaposlitve. K prijavi vabijo vse, ki jih zanima delo v strežbi v prijetni kavarni z majhnim kolektivom in veliko mero domačnosti. Kontakt za prijavo najdete na njihovi strani ali pa pokličite na 031 819 233.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Mesarstvo Čas, iz Žalca zaposli mesarja in prodajalca v delikatesi za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13.2.2022.

AVTOPREVOZ BORUT FIJAVŽ, iz Slovenskih Konjic zaposli vzdrževalca tovornih vozil za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12.2.2022.

VIVAPEN, iz Celja zaposli posluževalca stroja za brizganje plastike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17.2.2022.

PROFAGUS LESNA INDUSTRIJA D.O.O, iz Celja zaposli pet proizvodnih delavcev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 1.2.2022

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni. Čas za prijavo je do 31.1.2022

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

REHA MEDICAL, iz Gomilskega zaposli fizioterapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25.1.2022.

KNJIGOVODSKE STORITVE BILJANA DAMJENIĆ, iz Celja zaposli referenta za obračun plač. Čas za prijavo je do 27.1.2022.

DRŽAVNO ODVETNIŠTVO RS v Celju za polni delovni čas zaposli pravnika. Čas za prijavo je do 25.1.2022.

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR v Celju zaposli inšpektorja za okolje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 21.1.2022.

 

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

MPi gradnje, iz Šentjurja za polni delovni čas zaposli obračunskega tehnika v gradbeništvu in administrativnega pomočnika. Čas prijave je do 25.1.2022.

PREVOZNIŠTVO – VRTNARSTVO VALNER , iz Šentjurja zaposli pomočnika vrtnarja in vrtnarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22.1. 2022.

KEMOPLAST, iz Šentjurja zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28.1.2022

MODEX, iz Rogaške Slatine zaposli komercialista oglasnega prostora in grafičnega oblikovalca za polni delovni čas.

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni. Čas za prijavo je do 31.1.2022

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

Dom upokojencev Šmarje pri Jelšah, zaposli socialnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26.1.2022.

Osnovna šola Podčetrtek, zaposli pomočnika vzgojitelja predšolskih otrok za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23.1.2022.

JAVNI VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNI ZAVOD II. OSNOVNA ŠOLA ROGAŠKA SLATINA, zaposli učitelja in psihologa. Čas za prijavo je do 21.1.2022.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,505 seconds.