Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: tiskar, strokovnjak za marketing, višji finančni inšpektor, fizioterapevt, …


Za vas smo zbrali izjemne priložnosti zaposlitve na območju Celja z okolico ter Kozjanskega in Obsotelja. Naša skrbno izbrana ponudba zajema aktualna delovna mesta, ki so lahko vaš ključ do nove kariere.

Preverite, ali med njimi najdete tisto, kar se odlično ujema z vašimi kompetencami in poklicnimi ambicijami. Nastopite korak bližje k svoji idealni zaposlitvi in odkrijte, ali se ravno zdaj odpira priložnost, ki bo oblikovala vašo prihodnost.

IZPOSTAVLJAMO:

Podjetje Cetis v svoj kolektiv vabi skrbnika ključnih kupcev, projektnega vodjo, tiskarja in operaterja strojev. Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

SB Celje zaposlijo zdravnika specialista radiologije. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Celje z okolico – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

ELEKTRO KOVAČIČ iz Vojnika zaposli elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 2. 2024.

CETIS iz Celja zaposli tiskarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 3. 2024.

METRO TRGOVSKA DRUŽBA iz Celja zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 2. 2024.

UZING iz Petrovč zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 2. 3. 2024.

KONJENIŠKI KLUB CELJE za polni delovni čas zaposli hlevarja. Čas za prijavo do 1. 3. 2024

Celje z okolico – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

FINANČNA HIŠA v Celju zaposli pomožnega finančnega svetovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 3. 2024.

FURS, FINANČNI URAD CELJE zaposli Administrator VI v glavni pisarni. Prijava do 16.3. 2024  in Višji finančni inšpektor v oddelku za finančni nadzor (3 prosta delovna mesta). Čas za prijavo do 28. 2. 2024. Ter še: Pripravnik svetovalec, Finančni kontrolor svetovalec, Finančni svetovalec inšpektor.

ZDRAVSTVENI DOM CELJE zaposli fizioterapevta s specialnimi znanji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 1. 3. 2024.

THERMANA iz Laškega zaposli notranjega revizorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 2. 2024.

AMIBIT iz Velenja zaposli strokovnjaka za marketing / produktnega managerja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 2. 2024.

Bi tudi vi želeli oglaševati vaše delovno mesto na najbolj obiskanem spletnem časopisu v regiji? Kontakirajte nas: [email protected]

Primeri že objavljenih novic prostih delovnih mest: Splošna bolnišnica Celje, podjetje Enikam, podjetje Sapidum, podjetje INEL, podjetje FTA, … S tem ko naročite novico, vas brezplačno dodamo v rumen okvirček na vrhu te izpostavljene novice, ki navadno doseže nekaj tisoč ogledov.

[/su_note]
Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

STROJNA ZEMELJSKA DELA ALOJZ ŠKORJANEC iz Šmarja pri Jelšah zaposli strojnika tgm za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 2. 2024.

TGL iz Šmarja pri Jelšah zaposli elektroinštalaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 3. 2024.

AVG TEAM iz Šentjurja zaposli zidarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 3. 2024.

K. T. L., KIDRIČ TRANSPORT IN LOGISTIKA iz Rogaške Slatine zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 3. 2024.

DOM STAREJŠIH ŠENTJUR zaposli bolničarja negovalca – pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 2. 2024.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

ZD ŠMARJE PRI JELŠAH zaposli zdravnika specialista za delo v prehospitalni nmp za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 2. 2024.

 

Se vaše podjetje nahaja na območju Kozjanskega in Obsotelja? Delovna mesta lahko oglašujete tudi na našem portalu Kozjansko.info. Nekaj primerov objavljenih novic prostih delovnih mest: podjetje Vilkograd, podjetje Lagerhof, podjetje FTA, pivnica Lipnik, Steklarna Rogaška.

Foto: Pixabay