Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: zidar, programer, direktor, …

02. 03. 2022 10:55

Na območju Kozjanskega in Obsotelja in Celja z okolico je za iskalce zaposlitve na voljo še vedno veliko delovnih mest v različnih panogah.

To je odlična priložnost, da najdete zaposlitev ne daleč od doma. Preverite kje vse se lahko zaposlite:

Izpostavljamo:

Splošna Bolnišnica Celje za polni delovni čas zaposli več novih sodelavcev: srednje in diplomirane medicinske sestre, ter oskrbovalca v bolnišnici.

Podjetje Projektos, na območju Celja zaposli voznika/kurirja. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Štore Steel, za polni delovni čas zaposli upravljalce strojev v valjarni in jeklarni, ter delavca v odpremnem skladišču. Rok za prijavo je do 28.2.2022.

Lidl Slovenija, v skladišču v Arji vasi, širi ekipo skladiščnikov. Več o delovnem mestu in podjetju si lahko preberete tukaj.

KOVA, iz Celja za polni delovni čas zaposli strokovnega sodelavca na področju tehničnega varstva in strokovnega sodelavca na področju požarne varnosti.

 

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

SLOVENIJALES, v poslovni enoti Medlog zaposli komercialnega referenta specialista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26.3.2022.

Splošna gradbena dela, Vid Štante s.p., iz Slovenskih Konjic zaposli dva pomožna zidarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 9.3.2022.

AVTO LAN, iz Zreč zaposli pomočnika pri pripravi vozil in urejanju okolice za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3.3.2022.

GRAFOTEHNA, iz Celja za polni delovni čas zaposli dva pomočnika operaterja stroja. Čas za prijavo je do 11.3.2022.

CENTER ZA VARSTVO IN DELO GOLOVEC, za polni delovni čas zaposli pomočnika kuharja. Čas za prijavo je do 5.3.2022.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

MAKSIM TRGOVSKO IN STORITVENO PODJETJE, iz Celja za polni delovni čas zaposli sistemskega programerja. Čas za prijavo je do 16.3.2022.

Center za socialno delo Celje za polni delovni čas zaposli strokovnega sodelavca ze eno ali več področij. Čas za prijavo je do 5.3.2022.

MESTNA OBČINA CELJE, za polni delovni čas zaposli višjega svetovalca. Čas za prijavo je do 3.3.2022.

 

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

ACO GRADBENI ELEMENTI, iz Šmarja pri Jelšah za polni delovni čas zaposli tehničnega svetovalca. Čas za prijavo je do 26.3.2022.

Transport logistika, Benjamin Kos, s.p., iz Rogaške Slatine zaposli disponenta v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25.3. 2022.

AVTO KLIB, iz Imenega zaposli pomočnika v avtokleparski delavnici za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 2.3.2022

KAM, iz Bistrice ob Sotli zaposli dva samostojna gradbena delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 2.3.2022.

ANTON SELIČ, ELEKTROINSTALACIJE IN TRGOVINA, S.P., iz Šentjurja za polni delovni čas zaposli delavca v strežbi. Čas za prijavo je do 5.3.2022.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. Stopnjo

Javni zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah, zaposli direktorja javnega zavoda za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 5.3.2022. Razpis je z 2.3. 2022 preklican!

ELEKTRO PRODAJA E.U., iz Šentjurja zaposli načrtovalca – tehnična služba za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10.3.2022

 

 

Foto: Pixabay

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 0,838 seconds.