Celjski sejem bo vodil Robert Otorepec

29. 09. 2015 12:59

sejem_mosVčeraj je upravni odbor družbe Celjski sejem za novega izvršnega direktorja družbe imenoval Roberta Otorepca, ki pa je naloge prejšnje izvršne direktorice Brede Obrez Preskar prevzel po sporazumni prekinitvi sodelovanja. Štiriletni mandat bo začel 1. oktobra.

Robert Otorepec je po pripravništvu leta 1996 v družbi Celjski sejem leta sprva delal kot samostojni komercialist, že dve leti kasneje je postal vodja marketinga, nato pa leta 2000 pomočnik direktorja za sejemsko dejavnost. Leta 2010 je postal namestnik izvršne direktorice.

Z mandatom izvršnega direktorja pa Otorepec začenja tudi z novim projektom, imenovanim Sobotno dopoldne na sejmišču. V Celjskem sejmu namreč želijo obiskovalcem ponuditi dodatne dogodke za aktivno preživljanje prostega časa.

Prvi tovrstno dogodek bo 1. festival olj & sirov, ki bo prebivalcem Savinjske regije in širše ponudil zabavno dogajanje ob degustacijah in ugodnih nakupih. V prvi vrsti se bodo predstavili ponudniki sirov in olj, manjkalo pa ne bo niti ponudnikov ekoloških in turističnih kmetij.

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
182 queries in 1,021 seconds.