Delovna mesta v Celju z okolico: knjigovodja, natakar, zdravnik, varnostnik, …


Razmere na trgu so v pozitivnem trendu. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 450 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Kovis-livarna proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Štor zaposli industrijskega zidarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 05.

Aliansa, podjetje za intelektualne storitve in trgovina, d. o. o., iz Gotovelj zaposli knjigovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 05.

Prosignal, družba za varovanje, d. o. o., iz Celja zaposli varnostnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 06.

Hoby les, proizvodnja in trgovina, d. o. o., iz Škofje vasi zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 06.

Valsimont proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Laškega zaposli monterja PVC stavbnega pohištva in senčil za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 06.

Boris Volmajer, gostinstvo, s. p., iz Laškega zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 06.

Hotel Žalec, d. o. o., iz Žalca zaposli kuharja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 06.

Žonta, transport, tehnični pregledi in servisne storitve, d. o. o., iz Celja zaposli disponenta za organizacijo prevozov ter računovodjo/knjigovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 06.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Odvetnik Andrej Švencbir iz Celja zaposli odvetniškega pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 05.

Zdravstveni dom Laško zaposli zdravnika specialista družinske medicine ter zdravnika specialista pediatrije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 06.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Močnik – MS, krovstvo, kleparstvo in gradbeništvo, d. o. o., iz Polžanske vasi zaposli štiri pomožne delavce v gradbeništvu in krovstvu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 05.

Ispio, Industrijske storitve, proizvodnja in oprema, d. o. o., iz Šentjurja zaposli operaterja CNC strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 05.

Kavarna Levada, d. o. o., iz Goričice zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 05.

Knjižnica Šentjur zaposli strokovnega sodelavca V za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 28. 05.

Gradnje Polak Gabrijel Polak, vrtine, sanacije vodovodov in kanalizacij, s. p., iz Primoža pri Šentjurju zaposli voznika/strojnika TGM za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 06.

Avto vzdrževanje Toni Anton Zvonar, s. p., iz Zibike zaposli avtoličarja/avtokleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 06.

Kava bar Srečko, Zejna Hrnjić, s. p., iz Podčetrtka zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 06.

Montaža industrijskih strojev in naprav, KB Mont, Kristijan Bratuša, s. p., iz Zgornje Kostrivnice zaposli ključavničarja/monterja, monterja prezračevanja, elektrikarja ter natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 06.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Terme Olimia, d. d., iz Podčetrtka zaposli vodjo računovodstva in financ za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 02. 06.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah zaposli direktorja zdravstvenega doma za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 06.