Delovna mesta v Celju z okolico: upravljalec v polnilnici pijač, cvetličar, psiholog, učitelj, …


Razmere na trgu nadaljujejo v pozitivnem trendu. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 490 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Za našega naročnika, največjega proizvajalca pijač v Sloveniji in podjetje z dolgoletno tradicijo, iščemo nove sodelavce na delovnem mestu: “Upravljalec v polnilnici pijač”.  Vse podrobnosti na TEJ POVEZAVI

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

VOC Trgovina, vse za dom, vrt in gradbeništvo, d. o. o., iz Celja zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Frigopak, hlajenje, sortiranje, pakiranje, d. o. o., iz Celja zaposli serviserja/monterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Cvetličarna Marjetica, cvetje in trgovina, d. o. o., iz Laškega zaposli cvetličarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Mizarstvo, Zdravko Vršljak, s. p., iz Ložnice pri Žalcu zaposli mizarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Kota energetske naprave, hlajenje, ogrevanje, toplotne črpalke, d. o. o., iz Petrovč zaposli prodajnega asistenta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

RO + SO trgovina in servis, d. o. o., iz Celja zaposli avtomehanika/avtoserviserja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 07.

Savinjska pivovarna, proizvodnja in storitve, d. o. o., iz Arje vasi zaposli pivovarja oz. pomočnika glavnemu pivovarju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 07.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli psihologa za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 06.

Vrtec Tončke Čečeve iz Celja zaposli računovodjo VII/2 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje zaposli učitelja športne vzgoje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Frizerski studio D Darja Lugarič, s. p., iz Šentjurja zaposli frizerja v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 06.

GAAL gradnje, d. o. o., iz Sel zaposli zidarja nizkih gradenj za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Prevoz blaga in okrepčevalnica Milan Obrez, s. p., iz Prevorja zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 06.

Dragan, prevozništvo in storitve, d. o. o., iz Rogatca zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 06.

Wanted, administrativne in poslovne storitve, d. o. o., iz Podčetrtka zaposli rekruterja/administratorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 06.

Mizarstvo Dobrina, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d. o. o., iz Polja ob Bistrici zaposli mizarja v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Intralog, prevozi in storitve, d. o. o., iz Rogatca zaposli voznika v mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 07.

Kunst 1966, gostilna, d. o. o., iz Bistrice ob Sotli zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 07.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Zdravstveni dom Šentjur v ZP Planina zaposli zobozdravnika brez specializacije z licenco PPD3 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 06.

Zdravstveni dom Šentjur zaposli zdravnika specialista družinske medicine PPD2 v ZD Šentjur ter zdravnika specialista družinske medicine ali zdravnika specialista splošne medicine PPD2 v ZP Planina za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 07.