Delovna mesta v Celju z okolico: taksist, železokrivec, kontrolor, serviser, …


Razmere na trgu so dobre. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo več kot 420 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Elektro Celje, podjetje za distribucijo električne energije, d. d., iz Celja zaposli elektromonterja II za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 12.

Taxi Maxi, obratovanje taksijev, Primož Rozman, s. p., iz Kompol zaposli taksista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 12.

Bastl proizvodno trgovsko podjetje, d. o. o., iz Polzele zaposli operaterja CNC strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 12.

Terme Resort, zdravje, turizem, d. o. o., iz Rimskih Toplic zaposli receptorja v wellnessu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 12.

Zaključna gradbena dela, Gašper Kresnik, s. p., iz Laške vasi pri Štorah zaposli monterja sončnih elektrarn za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

Rakan gradbeništvo in trgovina, d. o. o., iz Bukovžlaka zaposli železokrivca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 12.

Suhomontažni sistemi, Andrej Pušnik, s. p., iz Ilovce zaposli monterja suhe gradnje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 12.

Maksim trgovsko in storitveno podjetje, d. o. o., iz Celja zaposli serviserja delovnih strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 12.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Center za socialno delo Celje zaposli strokovnega sodelavca za prejemke in oprostitve I za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 12.

Container proizvodno podjetje, d. o. o., iz Celja zaposli kontrolorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

MK storitve, montaža kovinskih konstrukcij, Marko Kamenšek, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli monterja v avtoindustriji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 03. 12.

AS System proizvodnja, trgovina in storitve, d. o. o., iz Šmarja pri Jelšah zaposli sestavljavca izdelkov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 04. 12.

GL cars, Prodaja vozil, gostinstvo in gradbena dela, Damjan Gotlin, s. p., iz Cerovca pod Bočem zaposli natakarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 12.

Mizarstvo Dobrina, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, d. o. o., iz Polja pri Bistrici zaposli proizvodnega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 12.

Tovornik transporti – Mirko Tovornik, s. p., iz Podgrada pri Šentjurju zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 12.

Vilkograd, nizke gradnje, d. o. o., iz Zlateč pri Šentjurju zaposli voznika E, C, B za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 12.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Občina Podčetrtek zaposli višjega svetovalca za okolje in prostor, komunalo ter gospodarsko infrastrukturo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 12.

Šola vožnje Kos, Jasmina Jančič, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli učitelja vožnje/učitelja CPP za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 12.

Lagerhof, trgovina in storitve, d. o. o., iz Podplata zaposli računovodjo in logistika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 12.

Terme Olimia, d. d., iz Podčetrtka zaposli vodjo wellnessa in bazenov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 12.