Delovna mesta v Celju z okolico: avtomehanik, ključavničar, terapevt, učitelj, …


Razmere na trgu dela se razmeram primerno slabšajo. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 330 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

TMA transport, prevozništvo in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 04.

Merkscha furnirnica, d. o. o., iz Celja zaposli delavca za pomoč v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 04.

Avtosteklo, d. o. o., iz Celja zaposli serviserja avtostekel za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 04.

Transport, gostinstvo, nepremičnine in trgovina, Branko Kolenc, s. p., iz Celja zaposli avtomehanika/viličarista za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 23. 04.

Eurokovinar Celje kovinsko predelovalna strojegradnja, d. o. o., iz Celja zaposli ključavničarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 04.

Gradnje Žveplan, d. o. o., iz Štor zaposli vodjo gradbišč, strojnika TGM ter KV zidarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 04.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Zdravstveni dom Celje zaposli delovnega terapevta III (ambulanta), specialnega pedagoga in fizioterapevta III za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 04.

Osnovna šola Lava iz Celja zaposli predmetnega učitelja fizike in matematike za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 04.

Jožica Avbelj, s. p., iz Štor zaposli računovodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 04.

Anin Zavod, osebna asistenca, izobraževanje in usposabljanje iz Celja zaposli psihoterapevta ter strokovno vodjo osebne asistence za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 04.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Tegometall oprema trgovin, storitve in proizvodnja, d. o. o., iz Šentjurja zaposli delavca v lakirnici ter upravljalca NC strojev za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 07. 04.

Avto Klib, kleparstvo in ličarstvo, d. o. o., iz Imena zaposli avtokleparja ter avtoličarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 04.

Frigo-Vac, čiščenje prezračevalnih naprav in sipkih materialov, d. o. o., iz Kristan Vrha zaposli upravljavca stroja za strojno sesanje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 08. 04.

Bula gradbeništvo in suha montaža stropov in sten, d. o. o., iz Pristave pri Mestinju zaposli izvajalca suhomontažne gradnje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 12. 04.

Strojegradnja SAS Stanko Arzenšek, s. p., iz Krtinc zaposli ključavničarja ter CNC operaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 04.

Prevozništvo Dejan Gajzer, s. p., iz Virštanja zaposli voznika C, E kategorije za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 24. 04.

Avtoprevoznik, strojna zemeljska dela Janko Orač, s. p., iz Predence zaposli zidarja ter delavca za preprosta zidarska dela za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 04.

Domgrad gradbeništvo, trgovina in storitve, d. o. o., iz Šentjurja zaposli gradbenega delavca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 29. 04.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Tomas Trans, mednarodni prevozi in druge storitve, d. o. o., iz Škofije zaposli disponenta v mednarodnem cestnem tovornem transportu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 06. 04.

Zdravilišče Rogaška-zdravstvo, d. o. o., iz Rogaške Slatine zaposli diplomirano medicinsko sestro za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 20. 04.