Delovna mesta v Celju z okolico: monter, keramičar, fizioterapevt, vodja urada, …


Razmere na trgu dela so stabilne. Delovna mesta so na Celjskem trenutno na voljo 380 iskalcem zaposlitve. Spodaj izpostavljamo nekatere izmed njih. Za podrobnejše informacije kliknite na izbrani poklic.

Celje z okolico – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Erasol, trgovina in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli monterja sončnih elektrarn za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 03.

Step – Trans, prevozništvo in izobraževanje, d. o. o., iz Celja zaposli voznika v domačem in mednarodnem prometu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 03.

Obnova Stevanović, splošna in zaključna gradbena dela, d. o. o., iz Celja zaposli keramičarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 03.

Žonta, transport, tehnični pregledi in servisne storitve, d. o. o., iz Celja zaposli pralca vozil za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 03.

Interdent proizvodnja in trgovina, d. o. o., iz Celja zaposli komercialista na terenu za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 03.

Klemen Trade podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, d. o. o., iz Celja zaposli prodajalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 04.

Simes servis in montaža energetskih sistemov, d. o. o., iz Celja zaposli varilca in cevarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 04.

Reoro, Prodaja, svetovanje in ostrenje rezilnega orodja, d. o. o., iz Škofje Vasi zaposli trgovskega potnika in brusilca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 04.

 

Celje z okolico – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Okrožno državno tožilstvo v Celju zaposli svetovalca v pravosodju – vodjo urada za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 03.

Thermana, d. d., iz Laškega zaposli diplomiranega fizioterapevta pripravnika ter diplomiranega delovnega terapevta za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 01. 04.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Petek Proces, d. o. o., iz Rogatca zaposli varilce in strojne ključavničarje za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 03.

Ro-Plast, montaža, proizvodnja PVC oken in vrat, Dejan Žegarac, s. p., iz Rogaške Slatine zaposli zidarja in mizarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 03.

Tovornik Transporti – Mirko Tovornik, s. p., iz Šentjurja zaposli voznika tovornega vozila za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 03.

Obsotelček, storitve, d. o. o., iz Golobinjeka zaposli voznika v cestnem prometu po Sloveniji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 03.

MBM Rezar, mizarstvo in storitve, d. o. o., iz Dramelj zaposli operaterja na lesnoobdelovalnih strojih, mizarja ter sestavljavca pohištva za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 03.

Montaža industrijskih strojev in naprav, KB Mont, Kristijan Bratuša, s. p., iz Zgornje Kostrivnice zaposli ključavničarja/monterja, monterja prezračevalnih sistemov ter elektrikarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 03.

Avtokleparstvo Robi Kačičnik, s. p., iz Šentjurja zaposli avtoličarja/avtokleparja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 30. 03.

Kovinska galanterija in avtoprevozništvo Edmund Savski, s. p., iz Zgornjega Gabernika zaposli delavca v proizvodnji za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 09. 04.

 

Kozjansko in Obsotelje – Delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Dom starejših Šentjur zaposli pripravnika socialnega dela ter računovodjo VII/1 za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 03.

Zavod Emperus Asistenca, osebna asistenca, iz Proseniškega zaposli strokovnega vodjo za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 15. 04.