Energetika Celje bo odjemalce brez novega dobavitelja, tudi novembra oskrbovala s plinom


Energetika Celje, ki je konec septembra napovedala, da s 1. novembrom 2022 ukinja dejavnost dobave zemeljskega plina, je sporočila, da bo vsem odjemalcem, ki še niso zamenjali dobavitelja, oskrbo s plinom nudila tudi v novembru. Kljub temu vse pozivajo, da si nove dobavitelje priskrbijo čim prej.

Energetika Celje d.o.o. je konec septembra svoje odjemalce zemeljskega plina obvestila, da bo z novembrom prenehala z njegovo dobavo. Ob tem so vse pozvali, da si čim prej najdejo novega dobavitelja. Danes so iz celjske energetike sporočili, da veliko odjemalcev še vedno ni zamenjalo dobavitelja, zato bodo kljub najavi prenehanja dobave, vse te odjemalce tudi v mesecu novembru še oskrbovala s plinom. Ob tem pa še enkrat pozivajo, da si odjemalci v najkrajšem možnem času poiščejo novega dobavitelja.

Menjava je enostavna in brezplačna

Celoten postopek menjave dobavitelja je enostaven in brezplačen. Postopek menjave je po korakih predstavljen tukaj, pri izbiri dobavitelja pa si lahko odjemalci pomagajo tudi z informacijami iz primerjalnika stroškov oskrbe. Za dodatne informacije in pomoč pri menjavi so vam v Energetiki Celje na voljo na brezplačni telefonski številki 080 16 17 in elektronskem naslovu [email protected].