Najcenejši cvetlični aranžmaji in lončnice za 1. november


Pred 1. novembrom množično hitimo v nakupovalna središča po nagrobne aranžmaje, šopke in sveče. Za vas smo tokrat naredili kratko primerjavo ikeban in lončnic, ki bodo v naslednjih dneh pri naših največjih trgovcih šle za med.

V hipermarketih Spar in megamaretih Interspar boste za različne oblike in velikosti nagrobnih ikeban odšteli od 5,99 evra. Velikocvetna krizantema različnih barv in velikosti pa vas bo stala od 4,99 evra naprej.

Preverili smo tudi ponudbo slovenskega trgovca. Nagrobni aranžma Erika  boste tudi v Tuš supermarketih kupili za 5,99 evra (v različnih barvnih kombinacijah, iz naravnih materialov).

Za nagrobno dekoracijo v  super in  hipermarketih Mercator boste odšteli od 6,99 evra naprej (več velikosti). Lončnica krizantema (20 cm) vas bo stala 3,39 evra.*

Lončnice, rezano cvetje in aranžmaji bodo sicer v naslednjih dneh na voljo na pokopališčih, z njimi pa so dobro založene tudi cvetličarne, saj gre za enega njihovih vrhuncev prodaje.

Če pa mislite, da so zneski ikeban previsoki in da so te predvsem zelo enolične, ste lahko kreativni kar sami. Združite prijetno s koristnim. Pojdite na izlet v bližnji gozd. Naberite jesenske plodove in iz njih izdelajte unikatni aranžma.

* Podatki so navedeni iz aktualnih letakov posameznih trgovcev.

(Fotografije so simbolične)

T: Š. Kumer