Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje praznuje 50 let (foto, video)

01. 06. 2019 10:27

Ob 50. obletnici območne obrtno-podjetniške zbornice Celje (OOZ) se je zbralo lepo število priznanih domačih obrtnikov in podjetnikov, ki so počastili najbolj prizadevne s plaketami in priznanji.

mix
Utrinki iz prireditve

Polna dvorana Celjskega doma uspešnih poslovnežev iz celjskega konca je prišla na sprejem nagrad, ki jim jih je OOZ namenila za uspešne projekte v preteklem letu. Na prireditvi, ki jo je vodila Marijana Kolenko, so že tradicionalno podeljevali bronaste, srebrne in zlate plakete. Srečni prejemniki so jih z veseljem razkazovali, saj te predstavljajo uspešno uresničitev njihovih zamisli. Seveda jih je bilo tudi nekaj, ki se slavnostne prireditve zaradi takšnih ali drugačnih razlogov niso mogli udeležiti.

Priznanja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije

Posebna priznanja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije so prejeli OOZ Celje (zlati pečat), Viljem Šumer in Janez Javoršek (zlati ključ), Franček Stropnik (srebrni ključ) ter Marko Razgoršek in Katarina Hohnjec (bronasti ključ). Vse dobitnike pa si oglejte v povezavi spodaj.

Vsi so se strinjali, kako pomemben delež slovenskega gospodarstva predstavlja mesto ob Savinji za celotno državo. To je med svojim govorom poudaril župan Celja Bojan Šrot. Med uglednimi gosti smo lahko našli tudi direktorja Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Danijela Lampergerja, ki je tudi sodeloval pri podeljevanju najprestižnejših nagrad. Častno mesto sta zasedala tudi predsednik OOZ Miran Gracer, ter podpredsednik in podjetnik leta 2018 Peter Pišek.

Poskrbljeno je bilo seveda tudi za sprostitev med dogodkom ob prijetni glasbi, ob koncu pa ni manjkalo druženja vseh zbranih ob hrani in pijači.

Več si oglejte na zanimivih posnetkih ter v fotogaleriji.

Govor župana Celja Bojana Šrota:

Del govora Mirana Gracerja, predsednika Območno obrtno-podjetniške zbornice Celje in Petra Piška, podjetnika leta 2018 ter podelitev posebnih priznanj:

 

Seznam nagrajencev:

seznam-prejemniki-priznanj-2019

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
294 queries in 2,923 seconds.