Sejem Avto, Moto, Logotrans in Gospodarska vozila v Celju

07. 04. 2012 11:12

Na celjskem sejmišču bodo od 12. do 15. aprila potekali štirje bienalni specializirani sejmi avto-moto-prevozniške industrije. Gre za vsebinsko povezane dogodke, ki tvorijo sejemski dogodek z dolgoletno tradicijo in bogato ponudbo.

Na sejmih Avto in vzdrževanje, Moto boom, Logotrans in Gospodarska vozila si bo mogoče ogledati ponudbo več kot 130 direktnih razstavljavcev iz Slovenije in tujine (zastopanih bo 15 držav), ki bodo predstavili preko 300 najboljših blagovnih znamk. Razstavljavci napovedujejo številne novosti in ugodnosti za obiskovalce, posebej atraktiven pa bo tudi spremljajoči program sejmov, ki bo adrenalinsko in poučno obarvan.

Več o sejmu
Zanimivosti o sejmu
Program dogajanja na sejmu

Na Celje.ino skupaj z organizatorji podarjamo 10 vstopnic za avto-moto sejem, ki se začne v četrtek, 12. aprila in zaključi v nedeljo, 15. aprila.

Brezplačno vstopnico lahko pridobite tako, da lajkate Celje.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki Facebook profila nimate oz. ste Celje.info že lajkali, zgolj izpolnite obrazec na Polovička.si

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka, 10.4. do 22. ure, bomo izžrebali 10 dobitnikov, ki bodo prejeli vstopnico za sejem avto-moto.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Tisti, ki vam žreb ne bo naklonil sreče, pa boste vstopnice po ceni 6€ za odrasle in 4,5€ za otroke in študente lahko kupili na blagajni celjskega sejma

Zato kar na delo: najprej lajk na FB stran Celje.info (klik!), nato pa na obrazec na Polovička.si (klik!)

Na Celje.info bomo o sejemskem dogajanju obširno poročali v besedi, sliki in videu.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
180 queries in 1,988 seconds.