Sejemski avto-moto trojček izpolnil sloves najpomembnejšega tovrstnega sejma v regiji (foto, video)

14. 05. 2019 11:57

sejem-avto-moto

Pomlad je na Celjski sejem pripeljala zadnje trende iz avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma, gospodarskih vozil, logističnih rešitev in nekaj poslastic iz sveta motociklizma. Med 9. in 12. majem se je po letu premora vrnil bienalni trojček sejmov Avto in vzdrževanje, Gospodarska vozila in logistika ter Moto boom, ki je nedvomno opravičil sloves največjega in najpomembnejšega tovrstnega sejma v regiji.

Tovrstni sejmi so ena redkih priložnosti, da se strokovna javnost spozna z  zadnjimi novostmi in aktualnimi temami

sejem-avto-moto-2Sejmi s področja avtomobilizma, motociklizma, prevozništva in logistike so na celjsko sejmišče prinesli zadnje trende in novosti. Z velikim številom uglednih blagovnih znamk, ki jih je letos bilo kar preko 300, edini in največji tovrstni sejem v regiji prinaša nepozabno doživetje za strokovnjake kot tudi ostale ljubitelje vozil in dodatne opreme.

Raziskava, ki smo jo na sejmišču med obiskovalci in razstavljavci opravili v času trajanja sejmov, je pokazala obojestransko zadovoljstvo.

Najbolj optimistično naravnan je podatek, da smo uspeli združiti potrebe razstavljavcev in pričakovanja obiskovalcev. To potrjuje dejstvo, da si skoraj vsi razstavljavci želijo na svojih razstavnih prostorih videti strokovne obiskovalce, na drugi strani pa se je na tem sejemskem trojčku več kot 70% vseh obiskovalcev opredelilo, da so na sejem prišli zaradi novosti, povezanih z njihovim delom.

unnamedPrecej navdušuje tudi dejstvo, da je več kot polovica obiskovalcev prišla z namenom nakupa predstavljenega blaga ali storitev oz. zbiranja ponudb. To potrjujejo tudi razstavljavci, saj je kar 65% vseh vprašanih na sejmu sklenilo konkreten poslovni dogovor, ki je obsegal bodisi dogovor za sestanek z novim poslovnim partnerjem bodisi novega kupca ali sklenitev nove pogodbe. 85% razstavljavcev je tako svoj sejemski nastop označilo za uspešnega. Na drugi strani pa se je prav tako kar 83% obiskovalcev opredelilo, da so sejmi izpolnili njihova pričakovanja, 90% pa jih je potrdilo, da sejme še obiščejo.

Slovenci smo se izkazali za narod ljubiteljev adrenalina

sejem-avto-moto-3Vsak dan so vsi obiskovalci sejmov imeli priložnost, da si ogledajo QUAD FREESTYLE SHOW z Alešem Rozmanom, ki je prvič po petih letih nastopil na slovenskih tleh. Skupaj s Filippom Rossetto sta v atriju sejmišča prikazala nepozabni spektakel na 4 kolesih (video spodaj).

Sejmišče je tako pokalo od navdušenosti obiskovalcev vseh starosti. Za dodatno popestritev dogajanja na sejmišču je poskrbela Mini Moto šola, kjer so se otroci od 6 do 12 let učili vožnje z motorjem mini moto in Klub voznic težkih tovornjakov Šoferske mačke, ki so poskrbele za animacijo občinstva z igrami v premagovanju ovir.

sejem-avto-moto-1

Celotno

foto/video

galerijo

najdete

TUKAJ (klik)

sejem-avto-moto-4
Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 0,961 seconds.