Slada: vodovod, ogrevanje, sanitarna oprema


Podjetje SLADA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Na začetku so se ukvarjali s prodajo žičnega pletiva (mreže), za ograditev športnih objektov in drugih objektov, ki potrebujejo ograjo. V letu 1993 se je podjetje začelo ukvarjati s prodajo materiala za centralno ogrevanje, vodovod in sanitarno opremo.

Poslovne prostore so najeli na Plinarniški ulici 2, kjer danes poslujejo Inštalacije Razgoršek. V času plinifikacije mesta Celja se je obseg dela zelo povečal, zato so ti poslovni prostori postajali pretesni in pričeli so z iskanjem novih prostorov.

Le te so našli v neposredni bližini, v poslovni stavbi FISHER na Plinarniški ulici 4. Z nakupom teh prostorov so lahko bistveno razširili prodajni prostor in skladišče, s tem pa tudi prodajni asortiman. Nakup teh prostorov se je podjetju zelo obrestoval, saj so s kvalitetnimi materiali, dobro prodajno politiko in s strokovno usposobljenim prodajnim osebjem pridobili veliko kupcev iz območja Celja in okolice.

Ker so stranke želele čim boljšo in kar najhitrejšo postrežbo, so v teh letih še dodatno zaposlovali. Glede na rast prodaje so pričeli ugotavljati, da tudi obstoječi poslovni prostori postajajo pretesni in pričeli so se ozirati po novih in večjih. Tako so zopet v neposredni bližini kupili zemljišče, kjer so postavili svoj lasten objekt. Tako so prodajno skladiščne površine povečali na 1000 m2, pridobili so velik parkirni prostor ter dovolj prostora za razkladanje in nakladanje blaga.

Obiščite spletno stran podjetja Slada in preverite njihovo ponudbo na področju vodovoda, ogrevanja in sanitarne opreme.

*Promocijska objava