Tuš drogerija v centru Celja na novi lokaciji

Tuš drogerija v centru Celja se je preselila v nove prostore, ki so le streljaj stran od stare lokacije. Tako bo v samem mestnem jedru kupcem še naprej na voljo širok nabor izdelkov dekorativne kozmetike in izdelkov za nego ter zdravo prehrano. Ker pri Tušu redno spremljajo trende, bodo v ponudbo na novi lokaciji dodali tudi nekaj novosti.

Ob otvoritvi Tuš drogerije na novi lokaciji kupci v tednu od 12. do 17. junija lahko izkoristijo 50-odstotni popust na vsa ličila Maybelline, ob nakupu dveh izdelkov Nutrilab pa cenejšega prejmejo brezplačno. Obiskovalci mestnega jedra naj bodo pozorni na hostese Tuš drogerije, ki bodo mimoidočim delile kupone za 15-odstotni popust za nakupe nad 15 evrov. Prvi kupci bodo ob nakupu prejeli tudi darilo.

Tudi na novi lokaciji je poslovalnica zasnovana tako, da sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom. Za prijetno izkušnjo bo še naprej skrbela ekipa zaposlenih na čelu s poslovodkinjo Sanjo Ratkovič. Kot pravi Sanja Ratkovič, s sodelavkami rade svetujejo kupcem in jim pomagajo pri izbiri:

Pri nas so na voljo kakovostni izdelki po ugodnih cenah tako za ženske, ki so rade urejene, in mamice, ki želijo vse za nego svojih malčkov. Imamo širok nabor izdelkov za nego za moške, številne ugodnosti pa so na voljo tudi upokojencem. Vabimo vas, da se tudi sami prepričate o ugodni izbiri v prijetnem ambientu na naši novi lokaciji.

 

Engrotuš