V Celju sejem avto in vzdrževanje, moto boom, gospodarska vozila, logistika (foto, video)

19. 05. 2017 06:34

Včeraj so na celjskem sejmišču vrata odprli 20. sejem Avto in vzdrževanje, 10. sejem Gospodarska vozila, 12. sejem Moto boom in na novo zasnovan sejem učinkovitih logističnih rešitev Logistika. Sejmi so ena redkih priložnosti, da se strokovna javnost ter seveda ostali obiskovalci in ljubitelji jeklenih konjičkov spozna z  zadnjih novostmi in aktualnimi temami.

Tudi tokratno sejemsko dogajanje je razstavno in programsko bogato, v družbi Celjski sejem so se maksimalno potrudili, da sejmi ponujajo zadnje dosežke in trende vsebinsko povezanih panog. Približno 400 najboljših svetovnih blagovnih znamk na tem področju bo predstavilo skoraj 140 direktnih razstavljavcev.

sejemski_cetvercek_avto_opema_2

Že prvi dan pa je medijski partner sejmov Gospodarska vozila in Logistika, revija Transport & Logistika, kot lastnica blagovne znamke skupaj s soorganizatorjem revijo Mehanik in voznik na celjskem sejmišču razglasila Slovensko gospodarsko vozilo leta 2017. 

Priznanja so bila podeljena v štirih kategorijah in sicer je poltovornjak leta 2017 postal Volkswagen Amarok, dostavnik leta 2017 pa Volkswagen Crafter oziroma MAN TGE. Slovenski avtobus leta 2017 je postal Neoplan Tourliner, tovornjak leta 2017 pa je Scania S in R.

Bogat sejemski in spremljevalni program

Po več kot desetletju pa se na celjsko sejmišče vrača off-road poligon, kjer se bodo predstavili motokrosisti in enduro kros vozniki. Pripravo poligona je Celjski sejem zaupal Sašu Kraglju in njegovi Motokros Akademiji.

Obiskovalci pa se bodo lahko udeležili testnih voženj z lahkimi gospodarskimi vozili, prav tako pa motorjev Harley-Davidson, ki jih bo mogoče prvič v takem obsegu spoznati na sejmu Moto boom.

Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji predelanih avtomobilov. Več o dogajanju, programu in ponudbi sejmov nam je zaupala Renata Košenina, vodja prodaje Celjski sejem:

  

Sejemsko dogajanje letošnjega četverčka bo poleg zadnjih novosti na vsebinsko povezanih področjih ponudilo še obilo strokovnega in adrenalinskega dogajanja. 

Dogajanje se bo odvijalo vsaki dan do nedelje, 21. maja, od 9. do 18. ure. Cena vstopnice za odrasle znaša 8,00 EUR, za učence, dijake in študente pa 5,00 EUR. Za obiskovalce sejmišča so pripravili brezplačni sejemski katalog – vodnik s kontaktnimi podatki in opisi ponudbe razstavljavcev, načrtom sejmišča in programom.

Zakaj se splača obiskati sejemski četverček, prisluhnite Renati Košenini:

 

Dnevni program dogajanja, obsežnejši opis ponudbe razstavljavcev ter druge koristne informacije za obisk sejmov si lahko ogledate tukaj (klik!).

V galeriji fotografij pa si lahko ogledate nekaj ponudbe sejemskega četverčka.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”545″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]eH

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
178 queries in 0,496 seconds.