V Splošni bolnišnici Celje zaposlijo pomočnika dietnega kuharja in radiološkega inženirja pripravnika

15. 04. 2022 13:00

Splošna bolnišnica Celje je tretja največja bolnišnica v Sloveniji, je medregijska bolnišnica, v skladu z zakonskimi pooblastili opravlja zdravstveno dejavnost na sekundarni ter deloma na primarni in terciarni ravni: specialistično ambulantno dejavnost in specialistično bolnišnično dejavnost. Edina v Savinjski regiji zagotavlja tudi nepretrgano specialistično pomoč. K njej gravitira do 300.000 prebivalcev širše celjske regije, kar predstavlja med 12 in 15 % slovenske populacije.  S svojo dejavnostjo bistveno vpliva na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v Savinjski regiji in širše, v celotni državi. V svoj kolektiv vabijo več novih sodelavcev, trenutno pa izpostavljamo naslednji delovni mesti:

POMOČNIK DIETNEGA KUHARJA III V ZSV

Opis dela: Čiščenje delovnih in funkcionalnih prostorov v kuhinji, kuhinjske opreme, transportnih vozičkov, grobo čiščenje in sortiranje servirne posode, polnjenje pomivalnih strojev, ročno pomivanje kuhalne in ogrevalne posode ter delovnih pripomočkov.

Izobrazba: kandidati morajo imeti dokončano osnovno šolo.

Gre za zaposlitev za določen čas, z možnostjo za kasnejše zaposlitve za nedoločen čas, predhodne izkušnje niso potrebne.

 

RADIOLOŠKI INŽENIR III – pripravnik

Opis del: angiodiagnostika, skeletna diagnostika, urgentna RTG diagnostika, mamografija, CT preiskave, MR preiskave, …

Izobrazba in drugi pogoji:

  • visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), smer medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija,
  • aktivno znanje slovenskega jezika,
  • cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

Delovno razmerje bodo sklenili za določen čas 6 mesecev.

 

Kako se prijavite?

  • Pisne vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.
  • prijavo pošljete na: kadrovska.sluzba@sb-celje.si

 

Podrobnosti razpisanih delovnih mest si lahko ogledate TUKAJ.

 

Naročnik: Splošna bolnišnica Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 8,434 seconds.