Vas veseli delo v kuhinji? Splošna bolnišnica Celje zaposli dva pomočnika dietnega kuharja

19. 03. 2022 06:12

Splošna bolnišnica Celje je tretja največja bolnišnica v Sloveniji, je medregijska bolnišnica, v skladu z zakonskimi pooblastili opravlja zdravstveno dejavnost na sekundarni ter deloma na primarni in terciarni ravni: specialistično ambulantno dejavnost in specialistično bolnišnično dejavnost. Edina v Savinjski regiji zagotavlja tudi nepretrgano specialistično pomoč. K njej gravitira do 300.000 prebivalcev širše celjske regije, kar predstavlja med 12 in 15 % slovenske populacije.  S svojo dejavnostjo bistveno vpliva na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v Savinjski regiji in širše, v celotni državi. V svoj kolektiv vabijo več novih sodelavcev, trenutno pa izpostavljamo naslednje delovno mesto:

POMOČNIK DIETNEGA KUHARJA III V ZSV

Opis dela: Čiščenje delovnih in funkcionalnih prostorov v kuhinji, kuhinjske opreme, transportnih vozičkov, grobo čiščenje in sortiranje servirne posode, polnjenje pomivalnih strojev, ročno pomivanje kuhalne in ogrevalne posode ter delovnih pripomočkov.

Izobrazba: kandidati morajo imeti dokončano osnovno šolo.

Gre za zaposlitev za določen čas, z možnostjo za kasnejše zaposlitve za nedoločen čas, predhodne izkušnje niso potrebne.

Rok prijave: 23. 3. 2022

 

Kako se prijavite?

  • Pisne vloge z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.
  • prijavo pošljete na: kadrovska.sluzba@sb-celje.si

 

Splošna bolnišnica Celje ima razpisanih še več delovnih mest na različnih oddelkih. Ostala razpisana delovna mesta v bolnišnici si lahko ogledate TUKAJ.

 

Naročnik: Splošna bolnišnica Celje

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,998 seconds.