Z eno sončno elektrarno do energetske samooskrbe in prihrankov za družinske člane po vsej Sloveniji

V obdobju, ko sta trajnost in samooskrba postali ključni del naših življenj, slovenski visokotehnološki podjetji SunContract in SONCE energija s paketom Družinska samooskrba, energetsko samooskrbnost in občutno znižanje stroškov električne energije po novi uredbi zagotavljata ne le lastniku sončne elektrarne, ampak tudi njegovim družinskim članom.

Preverite, zakaj se odločitev za energetsko samooskrbo z njihovo pomočjo izplača ne le vam, ampak tudi vašim najdražjim.

Paket za 100 % izkoristek

Lastnikom sončnih elektrarn in vsem, ki bi to še postali, omogočajo paketno storitev, v sklopu katere lahko vsak lastnik sončne elektrarne v polnosti izkoristi energijo, ki jo proizvede njegova sončna elektrarna. Viške proizvedene energije namreč lahko koristi v času, ko njegova sončna elektrarna energije ne proizvaja, poleg tega pa jih lahko v sklopu paketa Družinska samooskrba deli tudi s svojimi bližnjimi, s čimer prihranijo vsi.

Viške proizvedene energije lahko delite s sorodniki po vsej Sloveniji

Proizvedeno energijo ene sončne elektrarne lahko v sklopu storitve poleg lastnika sončne elektrarne uporabljajo tudi drugi družinski člani, dodani v paket, ki ne živijo na isti lokaciji. To pomeni, da viške proizvedene energije lahko uporabite denimo tudi na svojem vikendu ali pa poljubno delite s svojim sorodstvom širom po Sloveniji. V paket družinske samooskrbe lahko vključite poljubno število odjemnih mest, ki jih lahko tudi naknadno dodate ali izključite iz paketa.

Nekdo, ki ima sončno elektrarno na strehi v Kranju, lahko strošek elektrike s prenosom lastnih viškov proizvedene elektrike pomaga znižati še denimo svoji mami v Medvodah, sinu, ki kot študent živi v najetem stanovanju v Ljubljani, bratrancu v Mariboru … S tem imajo od proizvedene energije na eni strehi koristi vsi vključeni družinski člani: vsi prihranijo in ostajajo povezani tudi prek skupne energije, hkrati pa s koriščenjem sončne energije pripomorejo tudi k čistejšemu okolju.

Pri nas vaši viški ne zapadejo

Drugi družinski člani lahko proizvedeno energijo koristijo v realnem času, kadar pa kljub temu nastajajo viški v proizvodnji, pa je te mogoče koristiti že naslednji dan ali kadarkoli kasneje – tudi čez leto dni ali v novem koledarskem letu. Viški proizvedene energije ne zapadejo, koriščenje pa je mogoče na kateremkoli odjemnem mestu znotraj družinske samooskrbe.

Unovčite lasten bonus

Viške proizvedene energije je mogoče tudi prodati. Posameznik jih lahko sam proda na tržnici SunContract ali pa jih za vas proda SunContract, vi pa te neuporabljene prodane viške energije prejmete kot bonus, ki se lahko porabi za kritje stroškov znotraj Družinske samooskrbe. Z bonusi tako lahko denimo krijete strošek električne energije v času, ko vaša sončna elektrarna elektrike ne proizvaja, na primer ponoči.

Bi se tudi sami želeli pridružiti njihovi veliki družini samooskrbnih in zadovoljnih strank ter s paketom Družinska samooskrba s prenosom viškov in napravite samooskrbne ne le sebe, ampak tudi svoje najdražje? Za več informacij in ponudbo izpolnite obrazec na njihovi spletni strani ali pišite na [email protected].