27-letnik med begom pred policisti trčil v kapelo in umrl, več trkov na celjskih ulicah (foto)

21. 04. 2013 14:10

Danes zjutraj, okoli 1 ure,  je v prometni nesreči izven naselja Primož pri Šentjurju umrl 27-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz PU Celje.

27-letni voznik je vozil po regionalni cesti proti Ponikvi.  Ker je voznik kazal znake nezanesljive vožnje (vijugal je po cesti), sta ga policista, ki sta pripeljala za njim, skušala zaustaviti z modro lučjo in kratkimi zvočnimi signali. 27-letni voznik se na znake policije ni odzval, pač pa je z izredno pospešeno hitrostjo odpeljal naprej.

V nepreglednem levem ovinku v rahlem klancu navzgor, je zapeljal v desno izven vozišča na travnato površino in najprej trčil v obcestno ogledalo in nato še v kapelico. postavljeno ob cesti.

27-letni voznik je umrl na kraju nesreče.

Ogleda prometne nesreče sta se udeležile tudi preiskovalni sodnik in okrožna tožilka.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo sedem ljudi. V enakem obdobju lani pa trije.

Včerajšnje prometne nesreče v Celju:
Ob 14.15 je v Kersnikovi ulici v Celju voznik kolesa z motorjem zbil peško. Poškodovano osebo so reševalci NMP Celje oskrbeli na kraju nesrečne nato pa jo prepeljali SB Celje.

Ob 17.51 je na Dečkovi cesti v Celju osebno vozilo zbilo pešca. Poškodovano osebo so na kraju nesreče oskrbeli reševalci NMP Celje, nato pa jo prepeljali v SB Celje.

Ob 17.53 sta na Dečkovi cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, posipali cestišče z vpojnim sredstvom ter reševalcem NMP nudili pomoč pri prenosu poškodovanih v reševalno vozilo.

vir: sos112.si, foto: PGE Celje

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,108 seconds.