Avto na streho, poškodba pri delu v gozdu

29. 01. 2018 14:55

Ob 9.41 je v križišču v Podplatu, občina Rogaška Slatina, prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo obstalo na strehi. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina, ki so kraj zavarovali, vozilo s tehničnim posegom postavili na kolesa, odklopili akumulator, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi in ga očistili. V prometni nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 12.07 so gasilci PGD Luče v Krnici, občina Luče, pomagali reševalcem NMP Mozirje pri prenosu občana, ki se je poškodoval pri delu v gozdu. Poškodovani je bil prepeljan na zdravljenje v SB Celje.

Ob 16.10 je v zaporih na Linhartovi ulici v Celju zagorelo v kuhinji. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje, ki so evakuirali zapornike, pogasili ogenj ter pregledali in prezračili prostore. Reševalci NMP Celje so nekaj zapornikov oskrbeli na kraju, en pa je bil prepeljan v SB Celje.

Ob 17.22 so v naselju Osredek, občina Šentjur, gorele odpadne veje. Gasilci PGD Šentjur so ogenj pogasili in pregledali okolico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 0,727 seconds.