Betonska plošča na delavca (dopolnjeno), ogenj v lesnopredelovalnem objektu

03. 10. 2018 08:42

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 14.14 v Boharini, občina Zreče, tlelo v silosu za žagovino. Gasilci PGD Zreče so tlečo žagovino pogasili, izpraznili silos in ga pregledali s termovizijsko kamero. Škoda ni nastala.

Ob 15.11 je na Trgu Jožeta Lampreta v Šoštanju pri izvajanju obnovitvenih del na objektu padla betonska plošča na delavca. Gasilci PGD Šoštanj-mesto in Velenje so nudili pomoč NMP Velenje pri oskrbi in prenosu poškodovanega delavca do reševalnega vozila, ki so ga odpeljali v SB Celje.

Dodatno: Pri odstranjevanju stropa v glasbeni šoli se je huje poškodoval 35-letni delavec, na katerega je padel del stropa.

Ob 21.16 se je v Zaloški Gorici, občina Žalec, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Arja vas in PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, postavili vozilo nazaj na kolesa ter nudili pomoč reševalcem. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, kateri so reševalci NMP Celje oskrbeli ter ju prepeljali v bolnico Celje.

Ob 23.16 se je v Gorici pri Šmartnem, občina Celje, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, vozilo potegnili iz potoka na cesto ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje. V prometni nesreči se je ena oseba poškodovala. Reševalci NMP Celje so jo oskrbeli ter prepeljali na zdravljenje v bolnico Celje.

Danes je ob 0.57 na Zadrečki cesti v Nazarjah zagorelo v lesnopredelovalnem obratu, in sicer v sistemu za proizvodnjo peletov. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, Mozirje, Gorica ob Dreti in Šmartno ob Dreti, ki so požar omejili in pogasili.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 3,509 seconds.