Bik poškodoval dva občana; na Mariborski voznik zbil pešca

24. 09. 2017 22:22

Danes so ob 10.28 v kraju Dobriša vas, občina Žalec, gasilci PGD Žalec s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše, v kateri se je nahajala preminula oseba. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 11.25 se je na Harju v občini Laško pri nabiranju gob poškodoval občan. Posredovali so gasilci PGD Laško, ki so nudili pomoč reševalcem NMP Laško pri prenosu poškodovane osebe od kraja dogodka do reševalnega vozila. Poškodovana oseba je bila odpeljana v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 12.12 je na relaciji Arnače–Ložnica v občini Velenje na cesto naneslo blato. Posredovali so gasilci PGD Velenje in Vinska Gora, ki so cestišče v dolžini približno enega kilometra očistili. VOC Celje je v tem času cesto zaprl in uredil obvoz.

Ob 13.33 je v kraju Brecljevo, občina Šmarje pri Jelšah, pobesneli bik poškodoval dva občana. Reševalci RP Šmarje pri Jelšah so poškodovani osebi oskrbeli do prihoda dežurne ekipe Helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor, ki so eno osebo s policijskim helikopterjem prepeljali v UKC Maribor, druga pa je bila prepeljana v SB Celje. Gasilci PGD Šmarje so pomagali reševalcem RP Šmarje pri Jelšah, zavarovali kraja dogodka in pristanka helikopterja ter nudili pomoč veterinarski službi. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 19.51 je na Mariborski cesti v Celju voznik z osebnim vozilom zbil pešca. Posredovali so reševalci NMP Celje, ki so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in odpeljali v SB Celje.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,892 seconds.