Celjski policisti prijeli pobeglega voznika

19. 08. 2014 12:24

pobeg policistomS PU Celje so sporočili, da so policisti PP Celje 3. avgusta 2014 ob redni kontroli prometa na Partizanski cesti v Celju ustavljali voznika osebnega vozila, vendar ta njihovih znakov ni upošteval, temveč je z vožnjo nadaljeval v smeri Čopove ulice.

Ko je navedeni voznik pripeljal v neposredno bližino krožišča Partizanske ceste in Čopove ulice v Celju, ga je tam ponovno ustavljal policist PP Celje, vendar je voznik, ne da bi zmanjšal hitrost, zapeljal proti policistu tako, da je moral le-ta odskočiti s pločnika na travnato površino. Voznik je nadaljeval vožnjo v smeri naselja Lisc, kjer je zapeljal v gozd in iz vozila pobegnil.

Ob pregledu vozila je bilo ugotovljeno, da je na vozilu nameščena ponarejena letna vinjeta. Z nadaljnjim zbiranjem informacij je bila ugotovljena identiteta voznika, kjer se je ugotovilo, da gre za 39-letnega domačina, kateri je osumljen tudi drugih kaznivih dejanj z elementi nasilja.

39-letni voznik je bil dne 13. avgusta 2014 s strani kriminalistov SKP PU Celje prijet in pridržan ter naslednji dan priveden na OS Celje zaradi kaznivega dejanja Preprečitev uradnega dejanja, Hude telesne poškodbe, Ponarejanja in uporaba ponarejenih vrednotnic ali vrednostnih papirjev in Ponarejanje listin. Preiskovalni sodnik je zoper navedenega odredil pripor.

Vir: PU Celje

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 1,197 seconds.