Četrtek v znamenju manjših požarov

10. 02. 2017 08:30

Po nekaj dneh zatišja so danes imeli gasilci znova nekaj intervencij zaradi požarov, vendar so bili ti povsod manjšega obsega.

Ob 6.35 so v naselju Strmca v občini Laško zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Laško, ki so na kraju počakali do izgoretja saj, prezračili prostore in jih preventivno pregledali s termo kamero. Lastniku so do prihoda dežurnega dimnikarja odsvetovali nadaljnje kurjenje.

Ob 11.24 so na Ipavčevi ulici v Celju v skladiščnih prostorih delavci kurili odpadni les. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so ogenj pogasili in prepovedali delavcem nadaljnje kurjenje.

Ob 11.25 so se na Dobrni vnele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Dobrna so varovali okolico dimnika do izgoretja saj in pregledali okolico dimnika.

Ob 11.51 je v naselju Parižlje, občina Braslovče, zagorel zabojnik za smeti. Požar so omejili občani pred prihodom gasilcev PGD Parižlje–Topovlje in Braslovče, ki so požar pogasili.

Ob 13.00 je v podjetju Unior d.d. v Zrečah zagorelo v zabojniku za papir. Požar so pogasili gasilci PGD Zreče.

Ob 20.40 so v Razborju v občini Šentjur zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Dramlje in Lokarje so goreče saje pogasili, pregledali dimnik in prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 20.56 so v Šmartnem ob Dreti, občina Nazarje, na prostem nenadzorovano goreli leseni odpadki. Posredovali so gasilci PGD Šmartno ob Dreti in požar pogasili.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,403 seconds.