Dimniški požar, drevesa na objektu, požar elektro omarice, avto v ograjo

112,

Včeraj popoldan so nekaj pred 18. uro v naselju Bukovlje v občini Zreče zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Stranice in Prostovoljnega gasilskega društva Zreče so ogenj pogasili, s termovizijsko kamero pregledali ostrešje in s folijo prekrili streho. Ogenj je poškodoval približno 2 kvadratna metra strehe.

Foto: PGD Donačka Gora

Ekipi operativcev Prostovoljnega gasilskega društva Rogatec in Prostovoljnega gasilskega društva Donačka Gora sta sinoči okoli 20. ure posredovali v kraju Tlake, kjer so odstranili drevesa, ki so padla na gospodarski objekt.

Ob 20.15 je na Partizanski cesti v Velenju gorela elektro omarica v tovarni. Ogenj je sam ugasnil pred prihodom gasilcev PGE Velenje, ki pa so pregledali okolico in prezračili zadimljene prostore. Obveščene so bile pristojne službe.

Foto: PGD Zreče

Ob 21.10 je na Konjiški cesti v Stenici, občina Vitanje, osebno vozilo trčilo v obcestno ograjo. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj, odklopili akumulator in nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovano osebo prepeljali v celjsko bolnišnico.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje