Drevo na stanovanjsko hišo, vozilo na streho, šolski avtobus s ceste

22. 02. 2018 09:08

Včeraj je ob 15.59 na Iršičevi ulici v Celju v stanovanju iztekala voda. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje in zaprli ventil na počenem radiatorju.

Ob 17.50 so na Tavčarjevi ulici v Celju gasilci PGE Celje prenesli obolelo osebo iz dvorišča v stanovanjsko hišo.

Danes je ob 00.13 v Jakobu pri Šentjurju občina Šentjur, padlo drevo na stanovanjsko hišo in poškodovalo 4 kvadratne metre strehe. Gasilci PGD Šentjur so drevo razžagali in odstranili.

Ob 5.40 je na cesti Vitanje–Socka, občina Vitanje, osebno vozilo zapeljalo na brežino in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulator, očistili cestišče in nudili pomoč policiji in delavcem avto vleke. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Ob 6.52 sta na cesti Grobelno–Šmarje pri Jelšah v občini Šentjur trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, cestišče očistili razlitih motornih tekočin in v obcestni jarek namestili pivnike ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so na kraju oskrbeli v nesreči devet poškodovanih oseb in jih prepeljali v SB Celje.

Na jutranji vožnji je na odseku Mozirje-Šentrupert s ceste na njivo zapeljal šolski avtobus. V nesreči ni bil nihče poškodovan, otroke pa so premestili na drug avtobus.

Ob 13.52 so na Šolski ulici v Mozirju gasilci PGD Mozirje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata in omogočili vstop do obolele osebe reševalcem NMP Mozirje, ki so jo na kraju oskrbeli.

Ob 19.33 so v Malih Dolah, občina Vojnik, zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Vojnik so pustili kontrolirano dogoretje saj v dimniku, opravili pregled s termovizijsko kamero, prezračili prostore ter prepovedali nadaljnje kurjenje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 0,749 seconds.