Gasilci v teh dneh zapirajo ventile radiatorjev in posredujejo ob težavah z dimniki

26. 02. 2018 13:13

Ob 0.12 je v Stantetovi ulici v Velenju počila glavna vodovodna cev. Voda je zalila del ulice in Šaleško cesto. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so nudili pomoč komunalni službi ter policiji pri zapiranju ventila in usmerjanju prometa.

Ob 01.26 so gasilci PGE Celje na Ljubljanski cesti v Celju zaprli ventil na radiatorju večstanovanjskega objekta, iz katerega je iztekala voda.

Ob 8.42 so v naselju Prožinska vas, občina Štore, gasilci PGD Prožinska vas vršili požarno stražo zaradi izgorevanja v dimniški tuljavi stanovanjskega objekta in nato očistili dimnik ter do prihoda dimnikarske službe prepovedali nadaljnjo kurjenje.

Ob 9.10 je v naselju Ivenca, občina Vojnik, zagorelo v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Vojnik so preventivno pregledali prostore s termovizijsko kamero.

Ob 9.53 so v naselju Trebče, občina Bistrica ob Sotli, gasilci PGD Bistrica ob Sotli nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila.

Ob 18.01 je v naselju Spodnje Grušovje, občina Slovenske Konjice, zagorelo v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Tepanje in Slovenske Konjice so pogasili požar in prepovedali nadaljnje kurjenje.

Ob 18.03 so v kraju Miklavž pri Taboru, občina Tabor, gasilci PGD Ojstriška vas – Tabor podprli in z zapenjalnimi trakovi zavarovali ostrešje hleva, ki je obteženo z veliko količino snega.

Ob 20.42 je na avtocesti Celje – Ljubljana med izvozoma Šempeter in Šentrupert, občina Braslovče, osebno vozilo večkrat trčilo v odbojno ograjo in obstalo na cestišču. Posredovali so gasilci PGE Celje. Zavarovali in razsvetlili so kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,204 seconds.