Gorel kozolec – apartma; dopolnjeno: trčenje z motoristom, tri društva v akciji v Andražu

23. 09. 2017 10:53

Včeraj so ob 13.30 posredovali poklicni gasilci PGE Celje v Ulici Marjana Jerina v Celju, kjer so ob prisotnosti policije in reševalcev NMP Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem je bila obolela oseba. Osebo so prevzele strokovne službe in jo prepeljale na zdravljenje v bolnišnico.

Ob 21.11 je v Juvanju v občini Ljubno zagorel kozolec velikosti okoli 10 x 4 metrov, ki je bil urejen v apartma. Ogenj, ki je kozolec močno poškodoval so omejili in pogasili gasilci PGD Radmirje, Ljubno in Okonina. Gasilci PGD Radmirje so izvajali gasilsko stražo.

Ob 21.28 je v Črešnovi v občini Zreče prišlo do pregretja in izpusta pare v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Gorenje pri Zrečah in Zreče so s termo kamero pregledali kurilnico in počakali, da se je ohladil sistem za ogrevanje hiše.

Danes sta ob 12.00 sta na Prihovi v Nazarjah trčila voznik z osebnim vozilom in motorist z motornim kolesom. Gasilci PGD Nazarje so kraj zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, prečrpali gorivo iz motornega kolesa, očistili cestišče razlitih motornih tekočin in nudili pomoč policistom ter reševalcem NMP Mozirje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico.

Ob 15.41 je na avtocesti Dramlje-Slovenske Konjice, občina Šentjur, zagorelo osebno vozilo. Posredujejo gasilci PGE Celje in PGD Slovenske Konjice.

Ob 17.15 je pri naselju Andraž nad Polzelo, občina Polzela, zagorelo na električnem grelniku vode v kurilnici stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Andraž nad Polzelo, Polzela in Ločica ob Savinji, ki so požar pogasili in prezračili prostore.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,131 seconds.