Gorele so saje, drevo na cesto

08. 12. 2017 09:19

Včeraj so ob 16.13 v Gregorčičevi ulici v Žalcu gasilci PGD Žalec nudili pomoč reševalcem NMP Celje in Žalec pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila in v SB Celje.

Ob 17.12 so v kraju Dobrna gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Dobrna so nadzorovali gorenje saj in s termo kamero pregledali dimno tuljavo in ostrešje. Lastniku so do prihoda dimnikarske službe prepovedali nadaljnje kurjenje.

Ob 21.10 so v Kapli, občina Tabor, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kapla-Pondor, Ojstriška vas-Tabor in Loke, ki so goreče saje pogasili, opravili meritve s termo kamero in prezračili prostore. Lastniku so prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Danes se je ob 6.42 v Šmartnem ob Paki na cesto podrlo drevo in je oviralo promet. Posredovali so gasilci PGD Šmartno ob Paki in Velenje, ki so drevo razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 11.04 se je na Kovinarski ulici v Celju pripetila prometna nesreča z naletom dveh osebnih vozil. Reševalci RP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče , odklopili akumulator, do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovani osebi in počistili razlite motorne tekočine.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,768 seconds.