Gorelo v kurilnici, helikoptersko reševanje otroka

11. 05. 2020 07:13

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 11.01 v naselju Koretno v občini Šmarje pri Jelšah zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šmarje pri Jelšah so požar, ki je poškodoval sistem za centralno ogrevanje, električne in strojne napeljave pogasili. Gasilci so tudi pregledali in prezračili prostore v hiši.

Ob 13.02 se je na Trški cesti v Podčetrtku pri padcu s kolesom poškodoval otrok. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega otroka na kraju oskrbeli in prepeljali do mesta pristanka helikopterja. V UKC Maribor pa ga je nato prepeljala s helikopterjem posadka helikopterja SV skupaj z dežurno ekipo HNMP Maribor. Gasilci PGD Podčetrtek so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu.

Ob 13.39 sta na Celjski cesti v Vojniku trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in očistili vozišče razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so na kraju pregledali osebe udeležene v nesreči.

Ob 14.57 je na avtocesti Celje – vzhod-Dramlje v občini Celje zagorelo osebno vozilo pri motorju. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, pogasili požar in odklopili akumulator.

Ob 18.46 se je na Logu v občini Rogatec pri padcu s kolesom poškodovala kolesarka. Posredovali so gasilci PGD Dobovec pri Rogatcu in NMP Šmarje pri Jelšah, ki so poškodovano oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,054 seconds.