Laški policisti našli konopljo in naboje

30. 09. 2015 15:19

konoplja_laskoLaški policisti so včeraj opravili hišno preiskavo pri 48-letnemu občanu iz okolice Rimskih Toplic. Pri hišni preiskavi so v prostorih stanovanjske hiše našli dva prostora, prirejena in opremljena s pripomočki za gojenje prepovedane droge konoplje.

Osumljeni je v omenjenih prostorih gojil okoli 100 sadik prepovedane droge konoplje. Policisti so sadike konoplje in opremo, ki jo je uporabljal za gojenje le-te, zasegli. V enem od prostorov stanovanjske hiše so policisti našli in zasegli še dober kilogram posušenih rastlinskih delcev konoplje, namenjene za nadaljnjo prodajo ter 16 nabojev, za katere osumljeni ni posredoval potrebnih dokumentov.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po členu 186/1 KZ-1/b, bodo 48-letnika doma iz okolice Rimskih Toplic kazensko ovadili, zaradi kršitve določil Zakona o orožju pa zoper njega uvedli postopek o prekršku.

Vir in foto: PU Celje

 

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 0,937 seconds.