Med čiščenjem potoka naleteli na sod odpadnega olja, trk avta in motornega kolesa

112,

Včeraj so nekaj po poldnevu v naselju Preserje v občini Braslovče občani med čiščenjem potoka naleteli na sod odpadnega olja. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci Poklicne gasilske enote Celje zavarovali kraj dogodka ter odstranili in odpeljali sod.

Ob 19.28 so v naselju Mala Gora, občina Zreče, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Zreče nevtralizirali razlite motorne tekočine po cestišču.

Ob 19.48 je na štajerski avtocesti v občini Slovenske Konjice prišlo do prometne nesreče osebnega vozila. Gasilci PGD Slovenske Konjice in PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, preprečili iztekanje motornih tekočin in osvetljevali kraj dogodka. Poškodovanih ni bilo.

Ob 20.08 je v Ulici Janka Ulriha v Velenju zaradi okvare na vodovodnem sistemu v stanovanjski stavbi iztekala voda. Gasilci PGD Pesje in PGE Velenje so izteklo vodo posesali.

Ob 20.09 sta na Ljubljanski cesti v Celju trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, počistili cestišče ter nudili pomoč drugim službam na kraju. Reševalci Nujne medicinske pomoči Celje so eno poškodovano osebo na kraju oskrbeli ter prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.