Mrtvi osebi v reki in stanovanju, požar hleva gasili člani 11 PGD

10. 03. 2020 07:53

rp_112logo-300x300.jpgVčeraj so ob 12.13 v reki Savinji v občini Žalec našli mrtvo osebo. Gasilci PGE Celje, PGD Griže in Vrbje so mrtvo osebo potegnili iz reke in predali pogrebni službi.

Ob 14.08 so na Cesti Miloša Zidanška v Šentjurju gasilci PGD Šentjur ob prisotnosti policistov s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanje in tako omogočili vstop reševalcem NMP v stanovanje, v katerem je bila mrtva oseba.

Ob 14.19 sta na avtocesti med izvozoma Celje – vzhod in Dramlje v občini Celje trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja in vozišče očistili razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v SB Celje.

Ob 15.08 so na Tomšičevi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje iz okvarjenega dvigala stanovanjskega objekta rešili ujeto osebo.

Ob 16.15 je ob Kotni ulici v naselju Trnovlje pri Celju, občina Celje, gorela trava na brežini reke. Požar na površini okoli 50 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGE Celje in PGD Trnovlje.

Ob 20.02 je zagorel hlev v naselju Gotovlje v občini Žalec. Posredujejo gasilci PGD Žalec, Ložnica, Gotovlje, Vrbje, Šempeter v Savinski dolini, Dobriša – vas – Petrovče, Ločica ob Savinji, Levec, Griže, Velika Pirešica in Ponikva pri Žalcu.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,737 seconds.