Na avtocesti gorela prikolica, štirje ujeti v dvigalu

14. 11. 2018 15:34

rp_112logo.jpgOb 4.48 se je na Udarniški ulici v Štorah v zaklenjenem stanovanju nahajala obolela oseba. Posredovali so gasilci PGD Štore, ki so v spremstvu policistov s tehničnim posegom vstopili v stanovanje, reševalci NMP Celje pa so obolelo osebo pregledali na kraju samem.

Ob 5.45 je na avtocesti Ljubljana–Celje, pred izvozom Lopata, občina Celje, zagorelo na izpušnem delu tovornega vozila. Priseben voznik je odklopil prikolico in pričel gasiti začetni požar, nato pa so posredovali gasilci PGE Celje in PGD Žalec, ki so zavarovali kraj dogodka, požar dokončno pogasili ter pregledali vozilo.

Ob 10.40 je na Teharski cesti v Celju v naravi goreli odpadni material. Gasilci PGE Celje in PGD Celje-Gaberje so požar omejili in pogasili.

Ob 10.03 so na Trgu mladosti v Velenju v dvigalu ostale ujete v dvigalu štiri osebe. Gasilci PGD Velenje so s tehničnim posegom rešili osebe iz dvigala.

Ob 12.05 se je v Trnovljah pri Celju v občina Celje osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, osebo rešili iz vozila in nudili pomoč reševalcem NMP. Reševalci NMP Celje so poškodovano oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,028 seconds.