Na avtocesti preminila sopotnica v osebnem vozilu

31. 08. 2019 08:33

rp_smrt.jpgOb 2.13 je na AC pred izvozom Dramlje smer Ljubljana, občina Šentjur, prišlo do prometne nesreče. Gasilci PGE Celje, PGD Konjice in Zreče so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja na dveh osebnih vozili, osvetljevali kraj dogodka, do prihoda reševalcev nudili pomoč ponesrečencem. Posredovali so tudi reševalci iz RP Celje, Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica, ki so nudili poškodovanim prvo medicinsko pomoč. Obveščene so bile pristojne službe.

Podrobnosti o nesreči: 

52-letni romunski voznik osebnega vozila je kmalu zatem, ko je pripeljal iz predora Pletovarje, zapeljal v desno in trčil v kovinsko drsno ograjo, nato je vozilo odbilo v levo, kjer je trčilo v betonsko varovalno ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila.

V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Ostali trije sopotniki, stari 23, 36 in 50 let, so po prvih podatkih lažje poškodovani. V trčenju so se lažje poškodovali tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki stari 51, 13 in 4 leta.

Na cestah Policijske uprave Celje je letos umrlo 17 ljudi. Lani v enakem obdobju 5. Vse udeležence cestnega prometa policisti opozarjajo na strpno, previdno in odgovorno vožnjo ter spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,637 seconds.