Trčenje v Runtolah; na Teharski prebil ograjo na mostu in končal v Voglajni; v Parižljah po trku na dvorišče

24. 04. 2016 09:18

nesreca-znak

Včeraj sta nekaj po 15.30 v naselju Runtole v občini Celje trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, do prihoda reševalcev NMP Celje nudili pomoč poškodovani osebi, odklopili akumulatorje ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Reševalci so eno osebo prepeljali v SB Celje.

Ob 17.40 je na Teharski cesti v Celju osebno vozilo prebilo odbojno ograjo in zapeljalo iz mostu ter se prevrnilo na streho v reko Voglajno. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, rešili osebo iz vozila v vodi, jo s tehničnim posegom dvignili na most, na gladini reke namestili lovilna črevesa za nevarne snovi, vozilo in polomljeno ograjo dvignili na cestišče in odklopili akumulator. Reševalci NMP Celje so eno hudo poškodovano osebo prepeljali v SB Celje. Zaradi iztekajočega goriva v reko so bili o dogodku obveščeni tudi predstavniki Ribiške družine Voglajna in VGP Drava Ptuj.

Danes 0b 6.44 sta na cesti Parižlje–Polzela v občini Braslovče trčili osebni vozili, eno od njih pa je po trčenju odbilo na dvorišče stanovanjske hiše in v na njem parkirano osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Braslovče ter Parižlje Topovlje, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnimi sredstvi sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju dogodka, drugo pa prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 1,124 seconds.