Nalet 4 vozil, reševanje iz Savinje

20. 10. 2017 10:00

Včeraj je ob 16.02 na Cesti za Kmetijsko šolo v Šentjurju prišlo do naleta štirih osebnih vozil. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalcev NMP Šentjur nudili prvo pomoč poškodovanemu otroku, odklopili akumulatorje na vozilih in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

Ob 16.09 so v Celju občani opazili osebo v reki Savinji. Gasilci PGE Celje so nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Osebo so reševalci odpeljali v SB Celje.

Ob 17.34 je na regionalni cesti Velika Pirešica–Velenje v kraju Studenci osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGE Celje in PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, razsvetlili kraj dogodka, postavili vozilo na cestišče ter pomagali vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Ob 8.25 je na Cesti na Roglo v Zrečah iz osebnega vozila iztekalo gorivo. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj dogodka, preprečili nadaljnje iztekanje in z vpojnimi sredstvi sanirali razlito gorivo.

Ob 8.35 so gasilci PGD Rogaška Slatina v naselju Spodnje Negonje, občina Rogaška Slatina, nudili pomoč obnemogli osebi, ki je padla s postelje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,468 seconds.