Našli mrtvo osebo, hude poškodbe z električnim orodjem, prevrnjen traktorist

15. 03. 2018 12:20

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 19.18 v Pernovem, občina Žalec, posredovali gasilci PGD Žalec, ki so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanjske hiše ter omogočili vstop policiji in reševalcem. V notranjosti je bila najdena mrtva oseba.

Danes si je ob 8.05 v kraju Ljubija, občina Mozirje, delavec z električnim orodjem poškodoval glavo. Reševalci NMP Mozirje so poškodovanega oskrbeli in prepeljali na lokacijo pristanke helikopterja LPE, ki je v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor poškodovanega prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci PGD Nazarje so pred prihodom reševalcev nudili prvo pomoč poškodovancu, pomagali reševalcem NMP Mozirje pri prenosu poškodovanega do reševalnega vozila in zavarovali kraj pristanka helikopterja. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 15.23 se je v Spodnjih Krašah, občina Nazarje, prevrnil traktorist. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Mozirje, traktor postavili na kolesa ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Ena oseba je bila poškodovana in prepeljana v SB Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,027 seconds.