Nesreči v okolici Pirešice (dopolnjeno); trčenje tudi v Zagradu

12. 05. 2016 14:48

nesreca-znakOb 8.40 sta v Veliki Pirešici v občini Žalec trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, pred prihodom reševalcev nudili pomoč poškodovani osebi, odklopili akumulatorja ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo prepeljali v SB Celje. Osebni vozili sta bili uničeni.

V trčenju se je huje poškodovala 39-letna voznica osebnega  vozila,  povzročiteljica prometne
nesreče  ni  bila  poškodovana. Do nesreče je prišlo  zaradi  vožnje  z neprilagojeno hitrostjo.

Ob 11.56 je v naselju Studence v občini Žalec osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGE Celje in PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Nudili so pomoč policiji, reševalcem NMP Velenje pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila, ki je bila prepeljana v SB Celje in vlečni službi. Osebno vozilo je uničeno.

Ob 13.32 sta v Zagradu v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so poškodovani osebi oskrbeli na kraju dogodka in ju prepeljali v SB Celje.

magnifico-zaa-polsi-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 1,249 seconds.