Nevarni plini v garaži, delovna nesreča v gozdu

16. 02. 2018 12:06

Ob 5.16 se je v garaži objekta na Goriški cesti v Velenju sprožil alarm nevarnih plinov. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so ugotovili, da se je alarm sprožil zaradi povečane koncentracije izpušnih plinov vozila. Opravili so pregled garaže, jo prezračili ter ponastavili alarm.

Ob 6.36 je na cesti Oplotnica–Pobrež, občina Oplotnica, voznik osebnega vozila zapeljal s ceste. V nesreči sta se dve osebi lažje telesno poškodovali. Pomoč so jima nudili reševalci NMP Slovenska Bistrica. Gasilci PGD Slovenska Bistrica in PGD Oplotnica so na vozilu odklopili akumulator in zavarovali kraj dogodka.

Ob 8.32 so na Cesti na Gabrno v Laškem gasilci PGD Laško s tehničnim posegom odprla vrata stanovanja, v katerem je bila mrtva oseba.

Ob 9.15 je v Radobljah občina Laško pri podiranju dreves v gozdu prišlo do delovne nesreče. Posredovali so gasilci PGD Laško, ki so poškodovanega prenesli do reševalnega vozila NMP Laško, s katerim so ga prepeljali v SB Celje.

Ob 15.37 je v Rečici ob Paki, občina Šmartno ob Paki, zagorelo osebno vozilo. Požar so pričeli gasiti prisebni krajani, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Šmartno ob Paki, ga prevetivno pregledali ter odklopili akumulator.

Ob 18.12 so v Arji vasi, občina Žalec, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Arja vas, Dobriša vas-Petrovče in Drešinja vas, ki so saje pogasili ter dimnik pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 18.25 je na Trgu celjskih knezov v Celju zagorela vsebina zabojnika za smeti. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so požar pogasili in pregledali okolico.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,130 seconds.