Ob ognju tudi težave z vodo

13. 01. 2017 09:16

V zadnjem dnevu je bilo s stališča intervencij najbolj živahno na Konjiškem, kjer so gasilci morali na štiri izvoze. 

Ob 16.50 je na Ulici Janeza Koprivnika v Zrečah zagorelo v stanovanjski hiši v montažni steni za kaminsko pečjo. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so razrezali steno in požar pogasili, nato pa s termo kamero pregledali objekt.

Ob 17.18 je na Šlandrovem trgu v Žalcu v stanovanju večstanovanjskega objekta zaradi nizkih temperatur puščala voda. Gasilci PGD Žalec so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje, preprečili nadaljnje iztekanje vode in posesali vodo v stanovanju. Iztekla voda je poškodovala dve stanovanji.

Ob 18.00 so v naselju Vešenik v občini Slovenske Konjice zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so goreče saje pogasili, prezračili prostore ter jih pregledali s termo kamero in lastniku prepovedali nadaljnje kurjenje do prihoda dežurnega dimnikarja.

Ob 23.18 so v Podgorju v občini Velenje zagoreli trije zabojnik za smeti. Posredovali so gasilci PGD Pesje, ki so ogenj pogasili in pregledali okolico.

Ob 2.41 so v naselju Bork v občini Zreče zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so goreče saje pogasili, prezračili prostore ter jih pregledali s termo kamero. Zaradi gorečih saj in močnega vetra so zraven objekta zagorela zložena drva. Požar so pogasili.

Ob 7.00 je v Strteniku, občina Slovenske Konjice, zagorela izolacija dimnika v kleti stanovanjske hiše. Požar so pogasili gasilci PGD Slovenske Konjice in Tepanje. Višina materialne škode še ni znana.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 7,401 seconds.