Odpirali vrata stanovanja in dvigala (+ v trčenju huje ranjena 19-letnica)

06. 12. 2017 10:07

Včeraj sta ob 11.50 na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Reševalci RP Celje so dve poškodovani osebi oskrbeli in eno prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče , odklopili akumulatorja, pomagali reševalcem in policiji ter počistili razlite motorne tekočine.

Ob 15.18 je posadka helikopterja Letalske policijske enote v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor prepeljala obolelo osebo iz Celja v UKC Maribor.

Ob 15.26 so na Udarniški ulici v Štorah gasilci PGD Štore s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem RP Celje, ki so oskrbeli obolelo osebo in jo prepeljali v SB Celje.

Ob 18.05 je na Cesti na Roglo v Zrečah v kurilnici stanovanjske hiše puščalo kurilno olje. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so preprečili iztekanje in očistili madež.

Ob 23.01 so na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah gasilci PGD Zreče s tehničnim posegom rešili osebo iz okvarjenega dvigala v večstanovanjskem objektu.

Ob 6.42 sta v Pirešici v občini Velenje rahlo trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nezgode, nudili pomoč reševalcem NMP Velenje in očistili cestišče. Reševalci NMP Velenje so eno osebo preventivno odpeljali v ZD Velenje. Osebna vozili sta poškodovani.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!), kjer je več informacij o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami udeležencev

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,559 seconds.