Pogrešani Alberto Ivić (preklic iskanja)

04. 07. 2019 16:00

alberto_ivic

S PU Celje so sporočili, da preklicujejo iskanje Alberta Ivića saj so ga živega in v dobrem fizičnem stanju našli v kamnolomu v Poljčanah.

Policisti se zahvaljujejo za vse objave, na podlagi katerih so jim občani posredovali več koristnih informacij, ki so pripomogle k najdbi pogrešanega.

Prvotna objava: Občanka je danes policiste obvestila, da je sinoči v Podpeči ob Dravinji, v bližini njene stanovanjske hiše, opazila parkirano osebno vozilo znamke Škoda Fabia in starejšega moškega, ki je deloval zmedeno in je peš odšel v smeri Zbelovega.

Danes zjutraj je ob vozilu našla dokumente na ime Alberto Ivić in korekcijska očala ter nas o tem obvestila. Z zbiranjem obvestil smo ugotovili da je omenjeni državljan Republike Avstrije in Republike Hrvaške. V Republiko Slovenijo je vstopil včeraj. Od doma v Avstriji je odšel pred približno tremi tedni.

74-letni Alberto Ivić je oblečen v majico s kratkimi rokavi rdeče barve, kratke hlače in obut v natikače.

Vse, ki so ga opazili prosijo, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice (03) 757 57 50 oziroma na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko Policije 080 12 00.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,127 seconds.