Polnočno kurjenje elektro vodnikov, zagorelo v kurilnici

02. 12. 2019 12:12

Sinoči so ob 23.54 v Bukovžlaku v občini Celje na travniku kurili elektro vodnike. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so pogasili požar.

Danes so ob 6.03 so v naselju Frankolovo, občina Vojnik, gasilci PGD Frankolovo s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja ter omogočili dostop do obolele osebe reševalcem NMP Celje, ki so nato osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 6.43 je v Tovstem v občini Laško zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Laško so požar omejili in pogasili, nudili prvo pomoč osebi, pregledali in prezračili prostore. Reševalci NMP Laško so osebo, ki se je nadihala dima, oskrbeli in odpeljali SB Celje.

Ob 8.35 je na Trubarjevem nabrežju v Laškem osebno vozilo zapeljalo na obcestno ograjo ter se prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje in PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, nudili pomoč reševalcem pri izvleku voznika iz vozila, nudili pomoč policistom pri usmerjanju prometa, postavili vozilo na kolesa ter ga umaknili s cestišča.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

*na sliki dopoldanski prizor iz Laškega; foto: Jože Hercog

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,634 seconds.