Popoldansko neurje v Velenju in Celju

02. 09. 2019 22:28

Ob 16.46 je občino Velenje zajelo močno deževje z nalivi, ki je zalilo kletne prostore stanovanjskih objektov, garažne hiše in poslovnih zgradb. Pri odpravljanju posledic sodelujejo gasilci PGD Velenje, Pesje in Šalek.

Ob 17.37 je v Tremerjah v občini Celje osebno vozilo zapeljalo s ceste in se prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, s tehničnim posegom iz vozila rešili osebo, odklopili akumulator in posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah po cestišču. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 17.28 sta v Ločici pri Vranskem, občina Vransko, trčili tovorno in osebno vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nezgode in nudili pomoč pristojnim službam.

Ob 17.46 je v Kavčah, občina Velenje, zagorela elektro omarica na zunanji strani stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so omarico pogasili ter preprečili nadaljnje širjenje požara.

Ob 17.57 je občino Celje zajelo močno neurje. Posredujejo gasilci PGE Celje, PGD Ce-Gabrje, PGD Zagrad, PGD Ostrožni in Teharje

Ob 18.24 je v Cerovcu občina Šentjur na AC v bližini počivališča Zima osebno vozilo zapeljalo s ceste in obstalo na zaščitni ograji. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, odklopili akumulator, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Celje ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Poškodovana oseba je bila prepeljana v SB Celje.

*na sliki prizor iz Velenja; foto: Sašo Roškar

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 3,971 seconds.