Popustila streha nadstreška, pregretje peči

08. 02. 2018 09:20

Včeraj se je ob 14.15 na Kidričevi ulici v Laškem pod težo snega nagnilo drevo in ogrožalo objekt. Gasilci PGD Laško so drevo odstranili.

Ob 18.31 je v Ulici Ivanke Uranjekove v Celju v stanovanju spuščal plin. Celjski poklicni gasilci so opravili meritve prisotnosti nevarnih plinov, zaprli ventil plinske napeljave in prezračili prostore.

Ob 18.39 se je na Pernovem v občini Žalec delno porušila streha nadstreška. Posredovali so gasilci PGD Velika Pirešica, ki so zavarovali kraj dogodka, podprli streho nadstreška s stebri in s strehe odstranili sneg.

Danes je ob 1.56 v Bezini v občini Slovenske Konjice v stanovanjski hiši prišlo do pregretja centralne peči. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice, ki so pregledali in ohlajali peč ter pregledali dimnik. Lastniku so naročili naj si naroči serviserja za peč in dimnikarja.

Ob 10.15 je na Pucovi ulici v Celju zagorelo v kuhinji stanovanja v večstanovanjskem objektu. Požar so pogasili gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno. Višina materialne škode še ni znana.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,188 seconds.