Poškodba daljnovoda pripeljala do požara, okvara fontane

11. 02. 2020 13:51

rp_112logo.jpgVčeraj so ob 8.39 v Bevčah, občina Velenje, gasilci PGD Velenje, zavarovali kraj prometne nesreče, ostalo posredovanje ni bilo potrebno.

Ob 9.48 je v Tratni ob Voglajni v občini Šentjur zagorela drvarnica. Gasilci PGD Slivnica, Šentjur in Loka pri Žusmu so požar omejili in pogasili ter varovali dva objekta v neposredni bližini. Drvarnica je uničena.

Ob 10.46 sta v Trubarjevi ulici v Celju gasilca PGE Celje s tehničnim posegom odprla vrata stanovanja, v katerem je bila onemogla oseba. Reševalci NMP Celje so osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 11.46 so na Kardeljevem trgu v Velenju iz okvarjenega dvigala rešili eno ujeto osebo.

Ob 12.27 je na Zdraviliški cesti v Podčetrtku zaradi poškodbe daljnovoda zagorela podrast in grmičevje na površini 3000 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Podčetrtek in Pristava pri Mestinju so požar omejili in pogasili. Vzdrževalci Elektro Celje so odpravili okvaro na daljnovodu.

Ob 12.44 je v Na trgu v Mozirju zagorelo ostrešje ob dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Mozirje so požar omejili in pogasili. Odprli so 15 kvadratnih metrov ostrešja, posesali vodo v prostorih, prezračili in pregledali prostore. Poškodovana mansarda. Uničeno 25 kvadratnih metrov ostrešja. Vzdrževalci Elektro Celje so izklopili elektriko.

Ob 15.18 je na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini prišlo do okvare fontane. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so črpali vodo iz strojnice fontane. Vzdrževalec OKP Rogaška Slatina je zaprl dovod vode.

Ob 22.41 sta na avtocesti pri naselju Stopnik, občina Vransko, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so izvajali protinaletno in protipožarno varovanje, odklopili akumulatorja ter posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,308 seconds.